Kontakta oss

Här i Trebekohallen värnar vi om våra kunder så vi vill väldigt gärna hålla bra kontakt med de som söker hjälp och har behov av den. Det betyder att vi har bemannad växel från tidig morgon till sen kväll för att sörja för alla de behov som du kan tänka dig ha.


Vi kan också erbjuda mängder med olika specialbeställningar, om det är så att du skulle vilja boka en för- eller eftermiddag för att ha ett födelsedagskalas i våra lokaler, där bara de som du bjuder in kommer att få vara där. Ett sätt att fira födelsedagar på som blivit väldigt populärt den senaste tiden! Dessutom så kommer vi att snart kunna erbjuda er som vill fira möhippor eller svensexor att boka upp ett antal timmar av en dag för att underhålla er själva här. De olika banorna vi har här i lokalerna kommer att utformas så att man kan tävla i dem, vilket gör det perfekt för sådana typer av händelser.


Ni är väldigt välkomna att kontakta oss antingen via vår växel eller via e-post på info@trebekohallen.se. Telefonnumret ni når oss på är 060-12 344 677.


Trebekohallen
Hovgatan 15
854 62 Sundsvall


Vägbeskrivning: Våra lokaler kommer du att hitta i stadsdelen Skönsmon, strax utanför Sundsvalls centrum. I närheten av våra lokaler finns det en stor idrottsplats med anslutande bad, vilket gör att ni verkligen kan ge era barn en helhetsupplevelse med äventyr hos oss och sen idrott och bad alldeles bredvid. Varmt välkomna till oss, hoppas ni kommer att trivas här!