Leklandet

Vårt lekland har extremt mycket olika utmaningar att erbjuda. Det behöver också vara så då våra besökare skiljer sig i åldrarna, allt från ett halvår upp till 18 år. Det betyder att olika delar av lokalen är indelade i olika zoner där de yngre barnen rekommenderas att vara, medan de äldre kan vara på ett annat ställe. Detta för att undvika skador och att det uppstår problem med väldigt mycket barn på en och samma plats.


Annars är hela anläggningen utformad som en gigantisk klätterställning, designad som en labyrint där du kan ta olika vägar vart du än går och hitta nya lösningar och genvägar för nå fram till ditt mål. På vägen kommer du att stöta på olika stationer som innebär att du kan göra olika saker. Nedan följer några av de aktiviteter som du kommer att kunna hitta i denna underbart lekfulla labyrint!


Bollhavet
Man kanske kommer ihåg bollhavet på olika hamburgerrestauranger. Det här är en helt annan historia. Det är närmast en ocean. Kasta dig i så ska du se att det finna mängder av plats och du kan i princip simma igenom alla bollar. Dessutom finns det lite hemliga saker på botten, se om du kan hitta dem!


Rutschkanor
Hur populärt och hur kul som helst. Därför finns de i princip överallt och leder lite här och där, bland annat leder 5 (!) av dem ner i det stora bollhavet. De har också olika lutningar, svårighetgrader, som lämpar sig för olika åldrar. En rutschkana ska vara rolig och det ska kittla i magen, precis som det gör här!


Studsmattor
Våra studsmattor täcker ett mycket stort område. Här kan du studsandes ta dig fram obehindrat och verkligen känna känslan av hur det är att flyga genom luften. Studsmattorna ger dig lite extra studs, vilket gör att du kommer högre upp och längre. Garanterat ett populärt ställe för den modige!


Kryptuberna
Här är du som har orm i blodet som hemma. Här kryper du och krälar både upp och ner och fram och tillbaka. Det är en utmaning att hitta fram, men du har väldigt kul samtidigt som du gör det.


Dessutom finns det basket, pingis, fotboll, innebandy och cyklar och sparkcyklar på området, vilket kommer göra dagen alldeles perfekt! Missa inte heller den nya Djungelhörnan!