Caféet & Restaurangen

När man leker och busar, oavsett om man är förälder eller barn, så kommer det för eller senare krävas lite energi att fylla på med. Vad passar då bättre än att äta en bit mat i vår restaurang eller bara ta dig något lättare i caféet? Här nedan kan du se ett stort utbud av olika rätter och drycker som har rimliga priser. Alla alternativ finns i både vuxen- och barnportioner.


Trebekohallens meny

- Kycklingspett med pastasallad och crème fraiche. 49 kronor
En favorit bland våra unga som definitivt kommer att tilltala även den vuxna magen. Spettet är lätt att plocka av och kycklingen är uppdelad i lämpliga bitar redan från början. Dessutom kan du få fullkornspasta eller byta ut den mot bulgur eller couscous.


- Pasta Bolognese. 49 kronor
En klassiker som är precis lika enkel som den är god. Köttfärsen kommer från ekologiska gårdar och dessutom finns det som laktosfritt alternativ. Lite kladdigt men mycket smarrigt!


- Pizzaslice med sallad. 49 kronor
Perfekt för det livliga barnet och föräldern som är på språng och kan ätas direkt ur handen. Här finns det också vegetariska alternativ som kan fås på glutenfritt bröd.


- Pannkakor med sylt och grädde. 39 kronor
Rätten som alla barn älskar finns givetvis att få här hos oss. Lagade med omsorg och steks på beställning med glutenfria alternativ.


- Trebekoburgaren med strips. 59 kronor
Mycket populär bland våra vuxna besökare. Här har vi gjort vår egen dressing som är omtalad i bygden och vissa längtar endast till att äta den här hos oss. Bara ekologiska råvaror.


- Bakad potatis med skagen- eller kycklingröra. 59 kronor
Även det en populär rätt som många av våra vuxna besökare väljer, och även en del unga. Vår kocks specialitet, då han tagit fram en egen bas till röran som är himmelskt god.


Till alla rätter kan du också välja till att ta valfri dryck för 10 kronor. Det som finns att välja mellan är olika sötdrickor, kolsyrat vatten, saft, juicer och mjölk. Kaffe ingår. I vårt café har du möjlighet att köpa lättare smörgåsar med olika pålägg samt ett fint utbud av diverse bakverk som garanterat kommer att ge er och era barn den där extra sockerkicken som behövs för ett par timmars extra lek!


Entré 1- 18år: 140 kr
Entré övriga åldrar: Gratis